Zoeken
  • Gerd Brabant

Boek "Wijnland Duitsland": reserveer alvast je exemplaar of bestel een cadeaubon!

Bijgewerkt: 3 dagen geleden

Gerd Brabant en Marc Roovers werken sinds mei 2020 aan hun eerste boek over Wijnland Duitsland. Een inspirerend boek, dat niet alleen heel wat achtergrond biedt over de wetgeving, geschiedenis en de regio’s, maar ook elke wijnregio afzonderlijk belicht. Daarin vind je portretten van wijnbouwers en persoonlijkheden die hen in al die jaren hebben geïnspireerd. En voor de wijntoerist of wandelaar is er in elke regio een uitgebreide wijnwandeltip, adressen van aanbevolen domeinen, restaurants en hotels. Kortom, een uniek boek om Duitsland als wijnland te begrijpen en te beleven.


Voorziene publicatie is april 2021 / 420 pagina’s, hard cover / €45.

A. RESERVEER alvast je exemplaar


>> Via deze link reserveer je een exemplaar (google form).

Je betaalt nog niets. Wanneer het boek klaar is, ontvang je per mail meer informatie over de afhalings- en verzendmogelijkheden. We broeden ook op een plan om een pop-up wijnbar in Merchtem te openen, waar je het boek zal kunnen komen afhalen, van een glas Duitse wijn zal kunnen genieten en een babbel kan doen met de auteurs.

De prijs van het boek zal €45 bedragen, exclusief verzendingskosten.


B. Doe het boek cadeau in de vorm van een PRIMEURBON!

>> Via deze link bestel je een cadeaubon (google form), een ideaal geschenk.


Hoe werkt het?

  1. Vul alle gegevens in het bestelformulier in, zowel van jou (schenker) als van de gelukkige ontvanger.

  2. Wij sturen per mail de factuur (€45) naar jou. Na ontvangst van de betaling zenden we de bon per post naar jou (schenker).

  3. Je overhandigt de bon aan de gelukkige ontvanger.

  4. Zodra het boek klaar is nemen we contact op met de ontvanger en spreken we verder af. De waarde van de bon is exclusief verzendingskosten van het boek. We voorzien echter ruime mogelijkheden om het boek af te halen. Zo denken we aan een pop-up wijnbar in Merchtem en enkele extra afhaalpunten. Daar zal het mogelijk zijn van een glas Duitse wijn te kunnen genieten en een babbel te doen met de auteurs.


De Auteurs:


GERD BRABANT - info@vinikus.be - +32 (0)478 34 69 84

Gerd is al meer dan 20 jaar actief in de Duitse wijnwereld, als medewerker van het Duits Wijninstituut, docent bij Syntra, spreker voor heel wat wijnverenigingen, gastschrijver van toeristische Duitslandbijdragen voor het online lifestyle magazine www.june.be en als organisator van evenementen/wijn(wandel)reizen rond Duitse wijn. Drie jaar geleden werd hij door VDP (Verband deutscher Prädikatsweingüter) in Berlijn bekroond voor zijn jarenlange inzet om Duitse wijn te promoten in België. Hij had ook 10 jaar lang een wekelijkse wijnrubriek in De Morgen en importeerde 18 jaar lang Duitse wijn. De wijnzaak liet hij in 2018 over aan zijn vennoot om zich te focussen op de kern van de passie: Duitse wijn, maar dan als ambassadeur met nadruk op marketing, toerisme en educatie. Zijn grootste passie is een wijnregio al wandelend te ontdekken, de beste manier om een landschap in detail te ontdekken. Partner in crime daarvoor is zijn VW busje, waarmee hij maandelijks naar Duitsland trekt. Van kinds af aan kwam Gerd in contact met Duitsland, zijn moeder is er geboren en een deel van de familie woont er nog steeds.


MARC ROOVERS - marc.roovers@skynet.be - +32 (0)499 534 827

Marc zette zijn eerste stappen als wijnliefhebber in 1984. Vele jaren later kruiste Duitse wijn zijn pad, en samen met zijn wijnvriend Rudi startte hij in 2011 de wijnblog Vrienden van de Riesling. Met oog voor detail en zin om zich te verdiepen inzake Riesling uit Duitsland groeide de wijnblog uit tot een community van gepassioneerde Rieslingliefhebbers die regelmatig samen Duitse wijnen proeven. Zo werd ervaring en kennis opgebouwd, die beslist uniek mag genoemd worden in België. Uiteraard dragen de regelmatige trips naar Duitsland daar aan bij. Naast de eigen wijnblog is Marc ook gastschrijver voor Ken Wijn (het magazine van de Vlaamse Wijngilde) en schreef hij een stukje rond Riesling en Sekt in het boek “Mousserende Wijn, de praktijk” van Koen Podevijn (uitgave 2020).


Recente blogposts

Alles weergeven

Volg ons

Contact

Adres

  • Instagram Social Icon

0478/34 69 84

Spiegellaan 26, 1785 Merchtem

Vinikus VOF, Spiegellaan 26, 1785 Merchtem, BE0826.409.118