top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGerd Brabant

Wijnwandelen: 2 reizen in 2019 naar Pfalz en Rheinhessen


De mooiste stukjes wijnland Duitsland te voet ontdekken. Dat kan in 2019. We werkten 2 programma's uit.

Wijnwandelen… Het klinkt mooi, en dat is het ook! De laatste 10 jaar hebben we in Duitsland heel wat ervaring opgebouwd aangaande de combinatie van wandelen, wijn en gastronomie. Keer op keer stellen we de schoonheid van de wijnregio’s van onze Oosterburen vast. Nadat we vele jaren bezoekdagen naar wijndomeinen in Duitsland hebben georganiseerd willen we nu een stap verdergaan en een stukje van onze wandelervaringen delen. Het resultaat is een totaalpakket waar we van alle aspecten van een regio trachten te genieten: landschap, wijn en gastronomie.

In deze reizen steekt heel wat van onze ervaring en passie voor Duitsland. We reizen ook bewust met kleine groepjes (tot 12 deelnemers voor de Pfalz en tot 8 deelnemers voor Rheinhessen). Dit om de kwaliteit en de interactiviteit de garanderen.

**UPDATE 13/02: Voor de Pfalzreis is nog 1 tweepersoonskamer beschikbaar. De Rheinhessenreis is volzet.

Verneem hier alles over:

Hier kan je de documenten met alle informatie inclusief inschrijvingsformulier downloaden:

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page