top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGerd Brabant

Wijnwandelen: 2 reizen in 2020 naar Baden en Pfalz

Bijgewerkt op: 18 dec. 2019


De mooiste stukjes wijnland Duitsland te voet ontdekken. Dat kan ook in 2020. We werkten 2 programma's uit.

Wijnwandelen… Het klinkt mooi, en dat is het ook! De laatste 10 jaar hebben we in Duitsland heel wat ervaring opgebouwd aangaande de combinatie van wandelen, wijn en gastronomie. Keer op keer stellen we de schoonheid van de wijnregio’s van onze Oosterburen vast. Nadat we vele jaren bezoekdagen naar wijndomeinen in Duitsland hebben georganiseerd willen we nu een stap verdergaan en een stukje van onze wandelervaringen delen. Het resultaat is een totaalpakket waar we van alle aspecten van een regio trachten te genieten: landschap, wijn en gastronomie.

In deze reizen steekt heel wat van onze ervaring en passie voor Duitsland. We reizen ook bewust met kleine groepjes (tot 12 deelnemers voor de Pfalz en tot 8 deelnemers voor Baden). Dit om de kwaliteit en de interactiviteit de garanderen.

Verneem hier alles over:

(Deze reis is volzet)

Wijnwandelen PFALZ van donderdag 17 tot zondag 20 september 2020 Minimaal 10, maximaal 12 personen) (Deze reis is volzet)

"Het was super. Voor Gerd is geen moeite teveel, hij sleurde de tweede dag met 4 flessen voor de verschillen in terroir te proeven telkenmale bij de betreffende wijngaard. Bovendien was het landschappelijk ook mooi. En de rechterhand van Wagner-Stempel was niet alleen een intelligente jongen, hij kan het ook mooi verwoorden. En waarschijnlijk mijn laatste dineetje in bijna zwoele zomerlucht. Tja... Ik zou nog meer kunnen vertrellen over de fantastische tastings." Deelnemer wijnwandelreis Rheinhessen 2019

"Ook langs deze weg onze beste dank voor deze prachtige wandel en proef reis naar de Pfalz! Het tof en divers gezelschap, het heel aangename en gezellig hotel, de mooie en erg lekkere maaltijden, de juiste timing van de activiteiten, het gezonde en mooie landschap, de wonderbaarlijke terroir, de perfect, boeiende en gezellige proeverijen, de fijne mensen die we mochten ontmoeten, de meer dan gunstige weercondities en bovenal de vlekkeloze chemie om dit allemaal bij elkaar te brengen en aan elkaar te praten. Van harte dank."

Deelnemer wijnwandelreis Pfalz 2019

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page